Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Kovács Istvánné Mária Magdolna indította 17 éve
Makót világhírűvé leginkább az a makói vöröshagyma tette, amely ma már márkázott, védjeggyel, illetve földrajzi árujelzővel ellátott magyar termék. A fokhagyma pedig az a növény lehet, amely Makó mezőgazdaságát tartós növekedési pályára állíthatja, és biztos megélhetést nyújthat a termelőknek. A városkörnyéki földek ma is optimális környezetet nyújtanak ennek a sok szempontból hasznos növénynek.
Hozzászólások eddig: 1
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Én szinte minden nyarat Makón töltöttem a rokonaimnál. A nagyszüleim is ott éltek. A kossuth utcában a mostani faárubolt helyén. Mellesleg a tulajdonos, Miskolczi Józsi az unokatestvérem. Az egyik kedvenc élményem, amikor leszálltam a vonatról Makón és mindennek fokhagyma illata volt. Annál pedig nincs szebb, hogy felfűzve, fürtökben lóg a hagyma a házak padlásán. Mindig szoktam hazahozni és felakasztom a konyhába.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás