Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makói életképek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makói életképek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók / 4 adag
4 közepes db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
20 szem bors
5 dl fehérbor (száraz)
2 db leveskocka
1 dl napraforgó olaj
1 db kifli (nagy)
snidling ízlés szerint (frissen vágott)
elkészítés
Negyed karikákra vágjuk a hagymát.
A fazékban megforrósítjuk az olajat (ha nem elég forró az olaj a leves zavaros lesz!).
Hozzáadjuk a hagymát, pár percig pirítjuk, majd felöntjük a borral.
Teatojásban vagy fűszerkosárban adjuk a hagymához a borsszemeket és 2 gerezd fokhagymát.
10 perc párolás után 1 l vizet és 2 erőleveskockát adunk hozzá.
Újabb 10 perc forralás után fokhagymával bedörzsölt, pirított kiflikarikára tálaljuk és bőven hintjük snidlinggel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!